Daniel Bodin förstärker teamet

2021-02-22

Atle rekryterar Daniel Bodin som Head of Investor Relations. Daniel kommer ansvara för att bygga upp Atle och Humle Fonders försäljning och distribution i Sverige tillsammans med kollegan Fabian Briem.

”Daniel Bodin är en av de mest välrenommerade och uppskattade i branschen och har legat i framkant med att marknadsföra hållbara fonder. Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Daniel som blir ett viktigt steg i uppbyggnaden av Atle och Humles distribution.” säger Gustav Ohlsson, VD för Atle.

Daniel har sedan många år jobbat inom försäljning mot institutioner, distributörer och privatkunder i Sverige.

”Jag är oerhört glad och stolt att få tillträda posten och bli en del av Atles team för att jobba med fantastiska varumärken med aktiv förvaltning i högsta klass. Jag har själv följt flera av förvaltarna tidigare och alltid varit imponerad, därför känns det väldigt naturligt och otroligt kul att få representera dessa. fonder. Jag delar Fondita, Humle, TIN och ALCUR Fonders värdegrund och filosofi som bygger på kvalitet inom allt de gör från bolagsanalys och urvalsprocess till medarbetarnas driv och glädje att tillsammans skapa något fantastiskt. Hållbarhet är ett område som jag brinner för och har jobbat mycket med. Det är också ledordet för fonderna jag nu kommer att få börja jobba med, vilket jag tror kommer att göra vår framtid tillsammans väldigt spännande.” säger Daniel Bodin.

Daniel kommer närmast från Danske Bank där han arbetade nära ihop med Humle Fonders förvaltare Petter Löfqvist.

”Daniel och jag har en lång och nära relation sedan vår gemensamma tid på Danske Bank. Som jag känner Daniel kommer han tillföra ytterligare energi till vår resa med Humle Fonder. Jag vet också att han är en fantastisk relationsperson som kommer att vara en stark ambassadör för Humle Fonder och vår förvaltning.” säger Petter Löfqvist, Huvudförvaltare för Humle Fonder.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.