Elin Wiker har gästat Smarta Cash-podcast

2022-08-23

Humle Fonders analytiker Elin Wiker har gästat Smarta Cash-podcast som drivs av Isabella Ahmadi. I avsnittet ger Elin en crash course i fonder. Allt från fondtyper, avgifter, avkastning och risk, heta branscher och marknader, vilka misstag man ska undvika och hur man lyckas med sitt fondsparande.

Elin Wiker är vår nya analytiker på Humle Fonder som nu arbetat nästan två månader hos oss. I detta avsnitt ger hon dig som lyssnare en crash course i fonder! Hos oss på Humle Fonder stöttar Elin vår förvaltningsansvarige Petter Löfqvist med förvaltningen för vår småbolagsfond Humle Småbolagsfond och för vår Sverigefond Humle Sverigefond.

Lyssna här eller där poddar finns.

Smarta cash är podden som peppar till att styra upp sin ekonomi och förverkliga drömmar genom att intervjua inspirerande och kunniga gäster. Det handlar om allt från budget, sparande och börsen till karriär, relationer och ekonomisk jämställdhet. En privatekonomipodd som gör pengar roligare och livet rikare. Podden drivs av Isabella Ahmadi.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.