Elin Wiker har gästat Tillsammans mot miljonen

2022-11-03

Vår analytiker Elin Wiker har gästat podcasten Tillsammans mot miljonen med Calle och Mohammed.

Även denna vecka har Humle Fonder gästat en podcast. Förra veckan kom det ut ett avsnitt med vår förvaltare Petter Löfqvist som snackade småbolag och om botten Denna gång var det vår analytiker Elin Wiker som tog plats i poddstudion för att dela med sig av sina tankar och kommentarer. I avsnitt nummer 109 av podcasten Tillsammans mot Miljonen som kom ut idag snackas det om börsen just nu, centralbanker och ett knippe välskötta tillväxtbolag som fortsätter att leverera. Det bjuds med andra ord på ett fullmatat avsnitt om allt som hänt på marknaden under senaste veckan på fyrtio minuter.

Avsnittet finns att lyssna på där poddar finns, tex på Spotify här.

Information om Tillsammans mot miljonen: Här är finanspodden för dig som kanske inte vill lyssna på de allra nördigaste samtalen men där du samtidigt vill lära dig mer kring börs och aktier och kanske framför allt få hjälp att komma igång med ditt sparande. I Calles och Mohammeds väg mot miljonen kommer det pratas om allt från att bygga sin egen pengamaskin till konkreta aktietips och aktiestrategier. Börsen är för alla, oavsett kunskaps- eller ambitionsnivå.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.