Humle Fonder är stolt samarbetspartner till årets Stockholm Open

2021-11-09

Humle Fonder är stolt samarbetspartner till årets Stockholm Open. Stockholm Open är världens äldsta ATP-inomhusturnering, över 50 år med historia och ett evenemang i världsklass, som spelas på Kungl. Tennishallen i Stockholm.

Stockholm Open grundades 1969 på initiativ av forne världsspelaren Sven Davidsson. Idag spelas Stockholm Open under en vecka i oktober och engagerar ca 350 volontärer och över 30 000 besökare. Stockholm Open är världens äldsta ATP-inomhusturnering, och den enda på ATP-touren som spelas i en riktig tennishall. Namn så som Björn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal och Boris Becker är några av de storheter som deltagit tidigare år.

Vi på Humle Fonder är stolt samarbetspartner till årets upplaga av Stockholm Open.

Spelschema och mer info om Stockholm Open finns här.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.