Petter Löfqvist gästar podcasten Banking by Daniel

2022-09-03

Vår förvaltare Petter Löfqvist har gästat podcasten Banking by Daniel för att snacka småbolag, sin förvaltningsstil och vad som får han att köpa respektive sälja ett innehav. Petter har en lång erfarenhet från den nordiska aktiemarknaden och har arbetat som aktieanalytiker på Carnegie, Corporate Finance rådgivare på Arthur Andersen och Evli. Sedan 2009 har Petter arbetat som portföljförvaltare för nordiska och svenska aktiefonder med fokus på småbolag hos Evli Bank, Alfred Berg, Länsförsäkringar och Danske Bank. Petter är utbildad Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg.

För er som inte känner till Petter Löfqvist sedan tidigare har han förvaltat svenska aktier och nordiska småbolag de senaste 13 åren och jobbat i finansmarknaden sedan 1998. Petter Löfqvist kommer senast från Danske Bank där jag de senaste tre åren fokuserat på hållbara småbolagsinvesteringar som ansvarig förvaltare.

Finns där poddar finns.

Här kan du lyssna på avsnittet.

BBD är podd som vill erbjuda allt det som traditionell Private Banking erbjuder, utom det personliga rådet, det överlåter vi till professionella rådgivare. BBD ger inspiration och värdefulla kunskaper för den som är intresserad av sparande och investeringar. För att kunna göra detta samarbetar vi med börsbolag, kapitalförvaltare och specialister som vi tror har inspirerande, viktig och värdefull information som kan hjälpa investerare att utvecklas.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.