Petter Löfqvist i Fonder Direkt

2021-12-14

Vår förvaltare Petter Löfqvist intervjuas av Martin Nilsson om förvaltningsstrategin för Humle Småbolagsfond i Fonder Direkt. I intervjun berättar Petter Löfqvist varför vi på Humle Fonder säger hejdå till småspararfavoriten SBB i vår småbolagsfond Humle Småbolagsfond. Utöver det berättar Petter mycket mer om hans investeringsfilosofi och andra förändringar som skett i våra fonder som vi har på Humle Fonder. Mycket har hänt i år sedan nylanseringen i februari då Petter började hos oss, vi har sagt hejdå till flera bolag men även tagit in flera nya spännande småbolag i vår småbolagsfond som i år levererat över +50% avkastning. Intervjun är cirka en kvart och går att titta på här.

Produktionen är gjort av Fonder Direkt i syfte att bredda kunskapen och öka genomlysningen av fonder. Materialet är finansierat av fondbolaget men innehållet är skapat och sammansatt av Fonder Direkt, som är en fristående verksamhet inom Nyhetsbyrån Direkt. Produktionen är i sin helhet frikopplad från Nyhetsbyrån Direkts övriga redaktion.

Riskinformation. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.