Petter Löfqvist i intervju med Börsvärlden

2021-03-01

Börsvärlden har i veckan träffat Petter för en lite längre intervju för att få ett lite bättre grepp på hur han lyckats skapa sin överavkastning under en så pass lång tid som 13 år.

Vår förvaltare Petter Löfqvist har nu varit på plats några veckor hos oss på Humle Fonder, efter att vi rekryterat över honom i början av året. Petter har en lång framgångsrik karriär bakom sig av förvaltning av svenska och nordiska småbolagsaktier och skall nu sätta sin prägel på bla vår fond Humles Småbolagsfond.

Börsvärlden har träffat Petter för en lite längre intervju för att få ett lite bättre grepp på hur han lyckats skapa sin överavkastning under en så pass lång tid som 13 år.  

Länk till intervjun på Börsvärlden finner ni här

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.