Petter Löfqvist i Pareto Podcast med Matilda Karlsson

2021-02-03

"Dagens gäst har precis tagit över två fonder, en småbolagsfond och en sverigefond. Petter har svårt att prata enskilda bolag i det här avsnittet vilket vi alla förstår. Han kommer nämligen justera en hel del i portföljerna och återkomma till oss längre fram i vår.

Men tills dess så ska vi få höra om hur man som ny fondförvaltare tar över en portfölj, vad är det första man gör? Hur ska man tänka nu i vår när börsen gick som bra 2020? Ska man ta hem lite vinst? Ska man ligga kvar i de bolagen man håller kär? Det och mycket mer ska vi få höra nu.", säger Matilda Karlsson.

I denna intervju får du som lyssnare bland annat höra Petters investeringsfilosofi. En del som är viktigt för Petter är hur han tänker kring sina innehav om att samtliga ska bidra till avkastningen i portföljen, inte bara några enstaka.

Länk till podcasten: här.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.