Petter Löfqvist i Placeras podcast

2022-10-27

Vår förvaltare Petter Löfqvist har gästat Karl Lans och Pär Ståhl i Placerapodden. Petter berättar varför han föredrar kassastinna fastighetsbolag och varför botten kan vara nådd på börsen.

Senaste gången Petter Löfqvist gästade Placerapodden var den 7:e april. Då berättade Petter Löfqvist om varför han sålt SBB, bolagen han köpt för att skydda fonden mot inflationen. I dagens avsnitt av Placerapodden är vår förvaltare Petter Löfqvist gäst. Under 25 minuter kan ni höra honom i en intervju av Placeras Karl Lans och Pär Ståhl. Än en gång snackade Petter fastighetsbolag, denna gång berättade Petter varför han föredrar just kassastinna fastighetsbolag. Utöver det pratade Petter marknad och börs och vad som talar för att botten kan vara nådd på börsen. Om du vill lyssna på avsnittet kan du göra det där poddar finns, tex här på Spotify.

Info om Placerapodden
Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror.
Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaderna att göra.
Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.

Riskinformation
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns här på vår hemsida: humlefonder.se.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.