Petter Löfqvist i Trading Direkt

2021-10-12

Den 12:e oktober 2021 deltog förvaltare Petter Löfqvist i Trading Direkt. I programmet gav Petter sin syn om att investera tidigt i börsintroduktioner, vilka bolag som fått lämna våra fonder på senaste tiden och vilka bolag som tagits in. Avslutningsvis utnämnde Petter bästa och sämsta investeringscase på Stockholmsbörsen just nu.

Vår förvaltare Petter Löfqvist har gästat Trading Direkt. Petter Löfqvist delar inte bara med sig av vad som ligger bakom sin historiska avkastning utan berättar även om vilka bolag som fått lämna portföljen - och vilka som fått ta plats. Börsintroduktioner är även det ett ämne som avhandlas under Petters besök i Trading Direkt. Petter delar med sig av statistik som han sammanställt kring just börsintroduktioner och sina tankar om CTEK.

Andra frågor som Petter besvarar är hur många bolag som är optimalt att ha i sin portfölj med tanke på tid, hur många bolag klarar man egentligen av att hålla koll på?

Aktietips är ytterligare något som Petter Löfqvist delar med sig, varför man ska köpa Bufab och varför man ska dissa Scandi Standard är något som Petter pratar om. Avslutningsvis delar även Petter med sig av sin syn på börsen just nu.

Se Trading Direkt här

Källa foto: Trading Direkt

Riskinformation
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.