Petter Löfqvist och Gustav Ohlsson intervjuas av Di

2021-02-01

Vi på Humle Fonder byter ägare, vilket Hans Bolander på Dagens Intervju uppmärksammar i en intervju med vår förvaltare Petter Löfqvist samt VD för Atle, Gustav Ohlsson.
Dagens Industri med Hans Bolander intervjuar förvaltare Petter Löfqvist och VD för Atle Gustav Ohlsson inför nylanseringen av Humle Fonder.

Den 1 februari tar Petter Löfqvist över som huvudförvaltare av Humles fonder. Arbetet sker tillsammans med Mikael Eidvall som förvaltat fonderna sedan 2019. I en intervju med Dagens Industri berättar Gustav Ohlsson mer varför det görs en nylansering av Humle Fonder.

Petter Löfqvist delar med sig av sina tankar kring rallyt som senaste tiden varit i bolag kopplade till klimat, miljö och hållbarhet. Petter Löfqvist svarar också på varför man som sparare ska välja någon av Humle Fonders fonder.

Länk till artikeln: här

Riskinformation
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.