Presentation hos Aktiespararna

2021-10-13

Den 13:e oktober 2021 presenterade Petter Löfqvist Humle Fonder för Aktiespararna. I den förklarar Petter varför vinsten spelar roll och mycket mer, till exempel vägen till rätt avkastning. Vi på Humle Fonder tror till exempel att hållbarhet är en förutsättning för tillväxt, vilket syns i vår småbolagsfond Humle Småbolagsfond som är en av de bästa småbolagsfonderna i år, sett till hur den har presterat. Hittills i år har vinsttillväxt och aktiekurser gått hand i hand och det har lönat sig att äga innovativa kvalitetsbolag som bidrar till en hållbar framtid.

Petter berättade även om att man inte ska underskatta värdet i det mänskliga mötet. I både vår småbolagsfond samt Sverigefond sysslar vi med aktiv förvaltning på riktigt, vilket inte bara innebär att vi tar aktiv risk mot index utan även att vi kontinuerligt träffar alla bolag som ingår i våra fonder, samt tar möten med potentiella bolag som genomgått vår kvantitativa analys.

Se presentationen här

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. Ytterligare information finns i fondernas faktablad, informationsbroschyr, årsberättelse och halvårsredogörelse finns på humlefonder.se.